Download de app

dBell HD live
Bekijk wie er voor de deur staat via je telefoon, pc of tablet of ontvang een melding met printscreen al ben je buitenshuis. Voel je een stuk veiliger thuis en buitenshuis. Installeer hiervoor de dBell HD live app voor iOS of Android via onderstaande link. De app biedt een simpele stap voor stap installatie van de deurbel. Hierbij is het ook mogelijk om meerdere dbell’s in een overzicht te zien. Je kunt de app met meerdere gebruikers delen. De app biedt een duidelijk overzicht van verschillende events, namelijk: aantal bezoekers, beweging gedetecteerd, audio gedetecteerd, snapshots en video’s.

Apple app storeGoogle play store

Hik-connect (voor HiWatch/HIKvision camera’s)
Bedien je beveiligingscamera eenvoudig met je smartphone of tablet, installeer hiervoor de Hik-connect app voor iOS of Android via onderstaande link. Deze app biedt tal van mogelijkheden, waaronder de optie om notificaties in te schakelen bij beweging of opgenomen beelden eenvoudig terug te kijken als je een SD-kaart hebt geplaatst of gebruik maakt van een NVR. Ook kun je meerdere camera’s aan de Hik-connect app toevoegen, zodat je maximaal overzicht hebt. De camera’s hoeven niet eens in dezelfde woning of hetzelfde netwerk te hangen, als de camera is verbonden met internet kan deze aan de Hik-connect app worden toegevoegd. Je kun elke camera vanuit de Hik-connect app delen met andere familieleden en huisgenoten.

Apple app store Google play store

Imou (voor Dahua camera’s)
Je kunt de beveiligingscamera eenvoudig instellen en bedienen met je smartphone of tablet, installeer hiervoor de Imou app (voorheen Lechange) voor iOS of Android via onderstaande link. Deze app biedt onder andere de mogelijkheid om notificaties in te schakelen bij beweging of opgenomen beelden eenvoudig terug te kijken als je een SD-kaart hebt geplaatst of gebruik maakt van een NVR. Ook kun je meerdere camera’s aan de Imou app toevoegen, zodat je maximaal overzicht hebt. De camera’s hoeven niet eens in dezelfde woning of hetzelfde netwerk te hangen, als de camera is verbonden met internet kan deze aan de Imou app worden toegevoegd. Tevens kan je elke camera vanuit de Imou app delen met andere familieleden en huisgenoten.

Apple app storeGoogle play store

KlikaanKlikuit / Trust
Deze app is de oplossing om jouw huis draadloos te beheren en te bewaken. Voor ultiem comfort en ultieme beveiliging. Bedien je lampen en apparaten met je smartphone/tablet. Bewaak je huis met sensoren en ontvang pushmeldingen op je smartphone/tablet. Programmeer timers voor apparaten/situaties (inclusief herkenning van zonsopkomst/-ondergang). Stel verschillende scenario’s en timers in met de intuïtieve regelbewerking en automatiseer je lampen, jaloezieën, enz. De app is gratis voor iPads, iPhones en Android-tablets en –smartphones en alle gezinsleden kunnen hun mobiele apparaat aansluiten.

Apple app store Google play store

OBLO
Mobiele apparaten als tablets en smartphones streven er op vele manieren naar de rol van de afstandsbedieningen over te nemen. Door een intuïtieve en gebruiksvriendelijke app voor alle mobiele platforms te bieden, zorgen we ervoor dat je jouw huis probleemloos kunt beheren. De OBLO-cloud speelt een belangrijke rol in het OBLO-domoticasysteem, omdat het volledige controle buiten het lokale netwerk mogelijk maakt. Gebouwd rond de laatste webtechnologieën, zorgt het voor de hoogste veiligheid en robuustheid met de snelste reactietijden. Het maakt tevens inzage en controle van het huis mogelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding via de browser. Het bedienen van je lampen vanaf je smartphone of tablet was nog nooit zo eenvoudig. Met de OBLO Living-app kun je de helderheid van je lichten wijzigen en uit honderden kleuren kiezen. Maar we bieden meer dan alleen lichtregeling. Er is een lange lijst met dingen in jouw huis die kan worden beheerd met de OBLO Living-app. Met de OBLO Living-app kun je altijd je huis in de gaten houden. De app helpt je om je hele huis te monitoren, waar jij ook bent , je krijgt een melding telkens wanneer je deuren open zijn of als je lichten aanstaan.

Apple app store Google play store

Philio Home Mate 2
Met de gratis Philio Home Mate app heb je altijd je huis in je broekzak. Ontvang meldingen en bedien je lichten, slot, alarmsysteem en thermostaat waar je ook bent. Zet voordat je thuis komt alvast de verwarming hoger, doe het licht in de gang aan of laat je favoriete muziek afspelen. Laat je creativiteit de vrije loop en pas jouw huis ‘slim’ aan met slechts één druk op de knop. Het programmeren van scènes en het instellen van acties en tijdschema's doe je via de iPad of tablet. Je kunt de app naar eigen wens instellen door de modules eenvoudig naar links of naar rechts te swipen.

Apple app storeGoogle play store